Hoe kan ik de meest geschikte kandidaat vinden?

Wanneer je een vacature aanmaakt in de Maqqie-app heb je een aantal opties voor een succesvolle werving & selectie van kandidaten.

• Standaard wordt je vacature getoond op onze website https://maqqie.nl/vacatures
  • Je kunt ervoor kiezen je vacature automatisch door te zetten naar 5-10 jobboards. Hiermee vergroot je het bereik van je vacature enorm!
  • We bieden je de mogelijkheid om voor de premium dienst werving & selectie te kiezen. Onze recruiters gaan dan actief voor je aan de slag.
  • Tot slot geeft de Maqqie app je op basis van de inhoud van de vacature een aantal suggesties van kandidaten.

Wanneer er gesolliciteerd wordt op jouw vacature ontvang je hiervan een bericht in de app en een e-mail. Of misschien heb je zelf geschikte kandidaten gevonden. Dan kun je eenvoudig contact met ze leggen via de profiel pagina van betreffende kandidaat.

Is de intake positief en besluiten jullie tot een samenwerking? Start dan de contract wizard via de knop 'Contract aangaan' op de profiel pagina van de kandidaat. Na afronding van deze wizard en digitale ondertekening van de documenten kan de samenwerking beginnen.