Inloggen op de Maqqie Web-app

Hoe log ik in op de Maqqie Web-app?

Liever via je pc in de Maqqie-app? Ga naar www.maqqie.app en klik op 'log in'. Als je een e-mailadres en wachtwoord hebt, kun je direct inloggen. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten?’ om je wachtwoord te resetten.

We hebben jouw bedrijfsaccount standaard extra beveiligd met 2-factor authenticatie. Nadat je bent ingelogd met je e-mailadres en wachtwoord dien je de door jouw opgegeven 5-cijferige code in te voeren. Ben je je toegangscode vergeten? Klik dan op ‘toegangscode vergeten?’ om je code te resetten.

Altijd gemakkelijk toegang tot de app? Voeg de Maqqie-app toe aan je bureaublad! Ga naar www.maqqie.app en klik op het plusje in de zoekbalk en vervolgens op installeren. Maak de app vast aan je taakbalk door met je muis op het logo op het bureaublad te gaan staan. Klik met je rechtermuisknop en kies 'Aan taakbalk vastmaken'.