Hoe zorg ik ervoor dat mijn legitimatiebewijs goedgekeurd wordt?

Hoe zorg ik ervoor dat mijn legitimatiebewijs goedgekeurd wordt?

Checklist voor een goede kopie/foto van je legitimatiebewijs:
  1. Zorg ervoor dat het gehele document in beeld is en laat wat ruimte over aan de zijkanten.
  2. Gebruik geen flits wanneer je een camera/telefoon gebruikt, maar bij voorkeur natuurlijk licht.
  3. Pas op voor schaduwen of vlekken op jouw foto's.
  4. Let erop wanneer je een scan maakt van jouw ID-bewijs dat kleuren/contrast enigszins intact blijven.
  5. Alleen een kopie van jouw ID-bewijs, paspoort of verblijfsvergunning binnen de EU is geldig.
  6. Het onderste gedeelte van jouw ID-bewijs moet goed zichtbaar zijn, dit gedeelte wordt namelijk automatisch ingelezen en zal jouw verificatieproces soepel doen verlopen.
Een rijbewijs is geen geldig ID-bewijs om bij een werkgever in dienst te gaan. Gebruik daarom altijd je paspoort of ID-bewijs.
Let op dat je legitimatiebewijs niet verlopen is of bijna verloopt.