Ik krijg de melding "Samenwerking nog niet mogelijk"

Er kunnen een aantal redenen zijn waarom je geen samenwerking kunt starten:

• Jouw bedrijf is nog niet volledig ingeschreven. Rond dit eerst af!
  • De kandidaat is nog niet volledig ingeschreven. Dat dient hij of zij eerst te doen. Dat kan eenvoudig via zijn of haar Maqqie-app.
  • Je hebt te weinig gebruikersrechten om een samenwerking namens jouw bedrijf aan te mogen gaan met een kandidaat. Een gebruiker met administrator rechten kan dat voor jou aanpassen.
  • De kandidaat is/was ziek of heeft zich nog niet beter gemeld. Dat dient hij of zij eerst te doen. Dat kan eenvoudig via zijn of haar Maqqie-app.
  • Het ID bewijs van de kandidaat is verlopen. De kandidaat dient eerst zijn ID bewijs te vernieuwen. Dat kan eenvoudig via zijn of haar Maqqie-app.
  • Het ID bewijs is verwijderd bij Maqqie omdat de kandidaat al een poosje niet meer via Maqqie werkt.
  • Er loopt al een samenwerking tussen jouw bedrijf en de kandidaat. Je kunt maar 1 samenwerking tegelijk aangaan. Wil je de condities wijzigen, dan kan dat via de app. Is er sprake van een totaal andere functie of opdracht, beĆ«indig dan eerst de bestaande samenwerking.