Kan ik ook meerdere mensen toegang geven tot mijn bedrijfsaccount?

Kan ik ook meerdere mensen toegang geven tot mijn bedrijfsaccount?

Ja, een bedrijfsaccount is multi-user. Via het menupad 'Mijn organisatie' tabblad 'Contacten' kun je onbeperkt collega's toevoegen. Je kunt deze collega's optioneel inlogrechten verstrekken, zij ontvangen dan een e-mail met instructies.