Tijd registreren als werknemer bij Maqqie

Hoe regel ik mijn tijdregistratie als werknemer?

1. Navigeer naar 'declareren' in de Maqqie-app.
  2. Klik op '+' rechtsonder.
  3. Selecteer de juiste urensoort.
  4. Noteer je start- en eindtijd en geef aan hoeveel pauzetijd je had die dag.
  5. Klik op 'opslaan' of op 'opslaan + nieuw' wanneer je nog meer uren wilt invoeren.
  6. Alle uren ingevuld? Vink ze aan en klik op 'indienen'. Je uren zijn dan definitief.
Weten welk urensoort wanneer van toepassing is? Klik op 'i' achter 'type registratie'.
Bedankt voor het invoeren! Je opdrachtgever gaat ermee aan de slag. Bekijk hoe jouw registratie verwerkt wordt.