Waarom moet ik een kopie van mijn identificatiebewijs uploaden?

Waarom moet ik een kopie van mijn identificatiebewijs uploaden?

We willen er zeker van zijn dat jij degene bent die zich aanmeldt voor Maqqie. Daarnaast beschermen we gebruikers van Maqqie tegen mensen die zich voordoen als iemand anders.

Ook voor wettelijke regelgeving hebben we bepaalde informatie over je nodig, zoals BSN-nummer, bankrekeningnummer en een kopie van je legitimatiebewijs om de juiste documenten op te stellen.