Waarom moet ik mijn bankrekeningnummer en ID-bewijs uploaden via de Maqqie-app?

Waarom moet ik mijn bankrekeningnummer en ID-bewijs uploaden via de Maqqie-app?

Met de Maqqie app heb je een uitzendbureau in je broekzak. Dat houdt in dat als je solliciteert via de app en je aan de slag mag bij een opdrachtgever, de Maqqie app jouw juridische werkgever is. Een werkgever is wettelijk verplicht een kopie van je ID bewijs in het personeelsdossier te bewaren. Je bankrekeningnummer is nodig voor de uitbetaling van je loon, wel zo handig ;-). Weet wel dat je gegevens bij Maqqie strikt privĂ© zijn en dat niemand anders behalve de medewerkers van Maqqie ze kunnen inzien.